Nieuws

Arne wordt Limburgs Kampioen in Weert

Afgelopen zaterdag 1 juni 2024 vond het eerste Limburgse Kampioenschap voor senioren plaats in het post-corona tijdperk. Na meer dan 4 jaar van afwezigheid was het aantal inschrijvingen hoger dan verwacht (139) waardoor de organisatie genoodzaakt was, om het dubbeltoernooi uit te stellen. Met maar liefst 14 inschrijvingen, bestond het deelnemersveld dus voor 10% uit TTC'ers.

TTC 6 en 7 zijn kampioen!

Op de allerlaatste competitiedag kregen twee teams van Tegelen een behoorlijk pittige opdracht mee om nog kampioen te kunnen worden. TTC 6 moest in Koningslust met 8-2 zien te winnen, waar ze thuis niet verder waren gekomen dan een gelijkspel. TTC 7 had een 7-3 overwinning nodig in de thuiswedstrijd tegen Westa, een evenaring van de vorige uitslag.

Ruud Vissers Nieuwe Voorzitter TTC

Op de 62e Algemene Ledenvergadering van de club, gehouden op vrijdag 12 april 2024, is Ruud Vissers gekozen als nieuwe voorzitter van de club. Hij werd door de vergadering unaniem gesteund in zijn kandidatuur voor het voorzitterschap en neemt hiermee het stokje over van Mark Cremers die zich, na een voorzitterschap van bijna 12 jaar, niet meer herkiesbaar stelde voor de functie.

Recreanten 2 is kampioen!

Het tweede recreantenteam is kampioen in de zesde klasse van de recreantencompetitie! In de uitwedstrijd tegen naaste concurrent Seta 4, was een gelijkspel voldoende om de voorsprong op de 'Setanen' veilig te stellen. Het werd een riante 8-2 overwinning, waardoor het gat naar de concurrentie nu achttien punten bedraagt.

Dido wordt 3e op het NK-B Dames in het dubbelspel

Dido is zondag derde geworden in het dubbelspel op het NK-B voor Dames in Schiedam. Samen met Anne-Fleur Hamaekers (Westa) bereikte ze met enkele zwaarbevochten 'vijfsetters' de halve finale. Hier waren Lynn Schijven en Sanne van der Schoot het sterkere duo. In het enkelspel strandde Dido in de poule, waarin drie van haar vier wedstrijden eveneens pas in de vijfde game werden beslist.