Verslag seizoensafsluiting senioren 2015

Voetgolf

Vorige week hebben we met een grote groep senioren dit jaar gezellig afgesloten. Dit hebben we gedaan door met een beperkte groep senioren af te reizen naar Sevenum. In Sevenum bij Turfhoeve Outdoor zijn we met een groep van 15 personen gaan voetgolven. Dit houdt in dat we over 18 holes net zoals bij golven een bal in een gat proberen te krijgen. Alleen is bij het voetgolven de bal letterlijk een voetbal Hierbij waren we ingedeeld in drie groepen: de dames, de heren en de oudjes. De groepen waren als volgt ingedeeld:

Groep 1: Inez, Patricia, Maya, Anne en Xaveria.
Groep 2: Mario, Ruben, Joey, Diëgo en Mark.
Groep 3: Jack, Hay, Wiel, Sef en Wim.

Er werd met 30 graden buiten evengoed goed gevoetbald. Jack was van verre al te horen, Mark en Ruben gingen natuurlijk hun onderlinge eeuwigdurende strijd weer aan en de vrouwen interpreteerden sommige opdrachten ‘een beetje’ anders.

Uiteindelijk wist Maya in zo min mogelijk namelijk 104 schoten de 18 holes af te leggen. Hierdoor ontstond er de volgende top drie:

  1. Maya Cremers
  2. Ruben Spruytenburg en Xaveria Vossen
  3. Mark Cremers

Hierna zijn we weer terug gegaan naar Tegelen. Bij de Aaj Mert in Tegelen hebben we met nog meer senioren genoten van een heerlijke barbecue die geregeld was door Wiek en Mark Cremers. Nogmaal Chapeau!

We zien jullie na de zomer vast nog een keer in de zaal en voor iedereen een fijne vakantie!

Meer foto's van het voetgolf vind je hier.