Limburgse Kampioenschappen

Vincent is Limburgs kampioen dubbel

Op zondag 12 januari deden vier jeugdleden mee aan de Limburgse Kampioenschappen in Panningen. Een kleiner aantal dan we gewend zijn, maar de verrichtingen van het viertal waren er niet minder om. In de voorrondes werden Stan en Sem eerste in hun poule en ook Jasmijn plaatste zich voor de hoofdronde in het enkelspel. Een goede start en zeker voor Sem als debutant erg knap.

Daantje, Limburgs Kampioen 2018

Afgelopen zondag is Daantje, uitkomend voor Westa maar nog altijd lid van TTC, limburgs kampioen geworden in de categorie Junioren B / Kadetten A. De poule wist ze zonder kleerscheuren te overleven en ook de tussenronde werd winnend afgesloten. In de final speelde ze tegen Sharon Wittens en ook die wedstrijd werd, zonder game verlies, winnend afgesloten. 

Jules Holtman Limburgs Kampioen 1e Klasse

Afgelopen zaterdag, 16 januari 2016, reisden 4 deelnemers af naar Panningen om aldaar de Limburgse Kampioenschappen te spelen. Helaas moesten Dido Giesen en Melissa Janssen verstek laten gaan wegens omstandigheden. Vol goede moed vetrokken Marlou Gorgosz, Daantje Lommen, Jules Holtman en Niels Jenniskens richting het toernooi om aldaar de spreekwoordelijke potten te breken.

Jules en Danique behalen prijzen op Limburgse Kampioenschappen

Afgelopen zaterdag werden de Limburgse kampioenschappen voor de jeugd gehouden in Panningen, zoals de afgelopen jaren al het geval was. Voor dit toernooi hadden zich 8 jeugdleden aangemeld. Om 8 uur 's morgens stonden er echter 7 jeugdleden klaar om opgehaald te worden in de zaal: Arne Reijntjes, Jelko Bongaerts, Jeffrey Ramaekers, Xaveria Vossen, Danique Peeters, Yri Persijn en Jules Holtman.